Over Inpetto

Chantal Vansuyt, eigenaar Inpetto

Ik ben opgegroeid op het Belgische platteland. In 1989 ben ik afgestudeerd als sociaal wetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Kort daarna heb ik mijn creatieve talenten ontwikkeld. Sinds 1991 ben ik werkzaam als grafisch ontwerper en vanaf 1996 eigenaar van Inpetto_ visuele communicatie. Ik ben een nieuwsgierige observator en verdiep me graag met een creatieve blik in de vraag van mijn opdrachtgevers.

Waar klopt mijn hart echt sneller van?

Door mijn academische achtergrond heb ik een sterke inhoudelijke focus. Ik zie het als een uitdaging om de verborgen schoonheid van onderwerpen op het gebied van kunst, fotografie, natuur- en cultuurbehoud, persoonlijke verhalen en geschiedenis voor een groter publiek zichtbaar te maken.

Mijn sterke punten

  • Communicatief meedenker
  • Sensitief
  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Oplossingsgericht

Dit zeggen opdrachtgevers over mij

Op Chantal kun je rekenen. Altijd bereid om mee te denken en pro-actief ontwerpvoorstellen aan te bieden die de spreekwoordelijke spijker op zijn kop slaan. Binnen de gestelde tijd en budgetten. Haar design haalt het beste uit onze tekstuele boodschappen: een effectief en prettig een-tweetje richting opdrachtgevers als Geodan, plein06 en FunktieMediair.
— Tabasco Communicatie
De warme en betrokken benadering van Chantal geeft me altijd het gevoel dat wij een prachtig product te bieden hebben. En zij maakt het dan nog mooier.
— Margo Slot, Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Ook

  • Bestuurslid (tot 2019) bij Hortus Alkmaar (hortusalkmaar.nl)
  • Mijn inspiratie haal ik uit flamenco, tuinieren, beeldende kunst en fotografie.
  • Lid Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Inpetto kijkt

De wereld verzamelen in beelden. Onderweg ontvouwt zich de schoonheid van alles: het moment, de herinnnering, het kleine geluk…

Meer beelden van Inpetto op Instagram: chantal_inpetto

Inpetto tipt

Je eigen ansichtkaarten laten drukken? Drukkerij Heijnis & Schipper plant op vaste tijdstippen een speciale 'kaarten-druk-dag' in. Door de bestellingen slim te combineren, wordt je eigen ansichtkaart betaalbaar, terwijl je toch het voordeel van kwalitatief drukwerk en maatwerk geniet. Kijk voor de spelregels op hun website. En lees meteen wat deze vakmensen met passie voor papier nog meer in huis hebben!

Meer weten?